Breaking News

CAN CAN ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ


Το Can Can επιστρέφει με τους Θέμη Αδαμαντίδη και Γιάννη Καψάλη σε ένα από τα καλύτερα σχήματα της σεζόν χειμώνας 2019-20! Το θρυλικό κέντρο διασκέδασης στις οδούς Κηφισσού και Πέτρου Ράλλη επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια ανανεωμένο και έτοιμο να αποκτήσει και πάλι την παλιά του αίγλη! Μαζί τους η Γιώτα Γρίβα και ο Γιάννης Κάρκος!
Μαζί με τον Θέμη Αδαμαντίδη στο Καν Καν θα εμφανιστεί και η Αγγελική Ηλιάδη! Η γνωστή τραγουδίστρια έχοντας κάνει μία σημαντική καριέρα στην λαϊκή μουσική, καταφέρνοντας να κάνει τεράστιες συνεργασίες με σχεδόν όλους τους κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες, φέτος θα συνεργαστεί με δύο ακόμη που έχουν αφήσει το στίγμα τους στα μουσικά δρώμενα τις τελευταίες δεκαετίες! Ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία να ασχολείται με το τραγούδι, κάνοντας εμφανίσεις ταυτόχρονα στην τηλεόραση του Ant1 ως "τσαούσα" στο show "Ciao Ant1" και ως τραγουδίστρια στο Ποσειδώνιο δίπλα στους Άγγελο και Στέλιο Διονυσίου! Ο πρώτος της δίσκος κυκλοφόρησε το 2003 με τίτλο "Την μοναξιά φοβάμαι", και συνέχισε με τους Ένα Χρόνο Μαζί - 2004, Τώρα Τι Θες - 2005, Απόφαση Καρδιάς - 2006, Ποτέ Δεν Έφυγες - 2007, Εγώ Μιλάω Με Την Καρδιά Μου - 2009, Με Την Αγάπη Τα' χω Βάλει - 2011 και Καλά θα περνάω - 2012. Έχει απασχολήσει τα media με την προσωπική της ζωή τόσο με τον επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη όπου απέκτησε μαζί του έναν υιό, όσο και τα τελευταία χρόνια με τον κατά πολύ νεότερό της ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου που απέκτησε μαζί του έναν γιο, τον Βασίλη.

Έχοντας συνεργαστεί με κορυφαίους καλλιτέχνες όπως ο Νότης Σφακιανάκης, η Νατάσα Θεοδορίδου, η Δέσποινα Βανδή, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Πάνος Κιάμος και άλλοι, ήρθε η σειρά για άλλη μία τεράστια συνεργασία για τον χειμώνα 2019-2020 όπου θα βρεθεί στο Can Can στο πλευρό του μεγάλου Θέμη Αδαμαντίδη!

Μαζί τους στο σχήμα θα είναι και οι Droulias Brothers συμπληρώνοντας ιδανικά τους δύο μεγάλους καλλιτέχνες, ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη με την ενέργειά τους στην πίστα αλλά και τις επιτυχίες τους!

Το Can Can φοράει τα καλά του και υποδέχεται τον μεγάλο Θέμη Αδαμαντίδη και τον Γιάννη Καψάλη σε μία μοναδική συνύπαρξη που θα συζητηθεί!