Breaking News

Ρουβάς, Ρόκκος και Παπαρίζου στο Estate για την σεζόν 2019-2020


Η διανδρία των Σάκη Ρουβά και Στέλιου Ρόκκου, που έσπασε ταμεία στο «Estate» την περασμένη σεζόν, φέτος εμπλουτίζεται με τη ναζιάρικη γρεντζάδα της Έλενας Παπαρίζου και σηκώνει την αυλαία της την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου. Με πυρήνα τις ανεξάντλητες δισκογραφίες τριών εμβληματικών stars της ελληνικής σκηνής, αλλά και εκρηκτική διάθεση για live party με pop ρυθμούς και ροκ γκάζια, οι τρεις τους θα συναντιούνται στο επιβλητικό stage του ανανεωμένο venue κάθε Παρασκευή και Σάββατο, με τις πόρτες να ανοίγουν στις 11μμ.
Σάκης Ρουβάς – Στέλιος Ρόκκος – Έλενα Παπαρίζου
Σάκης Ρουβας και Στέλιος Ρόκκος ανεβαίνουν και πάλι στη σκηνή του Estate Athens club. Μαζί τους θα βρεθεί η Έλενα Παπαρίζου, κλείνοντας έτσι ένα λαμπρό μουσικό σχήμα και προσθέτοντας στον κατά κύριο λόγο ροκ συνδυασμό μια pop νότα. Μαζί, το τρίο πρόκειται να συνταράξει τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, μετατρέποντας το Estate στο απόλυτο hotspot της σεζόν.

Με εξαιρετική χημεία μεταξύ τους (ήταν άλλωστε και οι δύο κριτές στο The Voice Greece), ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου υπόσχονται μοναδικές βραδιές στο Estate Athens Club, ενώνοντας τα ταλέντα τους με τον εναλλακτικό Στέλιο Ρόκκο. Παλιά και νέα τραγούδια, διασκευές αλλά και νέες επιτυχίες, τραγούδια που σιγοτραγουδούσε ολόκληρη η Ελλάδα: αυτή είναι η πρόγευση του τί θα γίνει στην πίστα του διάσημου αθηναϊκού νυχτερινού κέντρου τη φετινή χειμερινή σεζόν.

Σάκης Ρουβας Μπουζούκια
Ο απόλυτος Έλληνας σταρ, ο Σάκης Ρουβας ξεκίνησε την καριέρα του στη μουσική το 1991 με εκρηκτικά κομμάτια και δικές του χορογραφίες. Η πρώτη του ολοκληρωμένη  δισκογραφική δουλειά ήταν το 1992 με έναν δίσκο που έφερε ως τίτλο το όνομά του. Ακολούθησαν κι άλλοι δίσκοι, όπως οι δίσκοι με τίτλο “ Μην αντιστέκεσαι “ και “ Αίμα, δάκρυα και ιδρώτας “.

Ο Σάκης Ρουβας έχει  στο δυναμικό του περισσότερους από 10 δίσκους που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. “ Θα σου φτιάξω μακαρόνια με κιμά για να φας “, “ Άντεξα “ και “Δεν έχει σίδερα” είναι λίγες από τις αμέτρητες επιτυχίες του. Η πορεία του Σάκη Ρουβα  γνώρισε ακόμη περισσότερη επιτυχία με τις δύο επιτυχημένες συμμετοχές του στη Eurovision το 2004 με το τραγούδι “ Shake it “ και το 2009 με το τραγούδι “ This is our night “, αλλά και με την παρουσίαση του Xfactor.

Η όμορφη παρουσία και φωνή του, οι εκρηκτικές live εμφανίσεις του Σάκη Ρουβά σε μπουζούκια με έντονες χορογραφίες και τα ξεχωριστά τραγούδια του, καθιστούν τον Σάκη Ρουβά τον απόλυτο Έλληνα showman και αγαπημένο τραγουδιστή. Έχει μεγάλο  φαν κλαμπ που τον ακολουθεί παντού και παραληρεί σε κάθε του εμφάνιση τόσο στα μπουζούκια όσο και σε συναυλίες.

Φέτος, για ακόμη μια χρονιά ο Σάκης Ρουβας ανεβαίνει στη σκηνή του Estate Athens Club με το οποίο έχει συνδέσει το όνομα του και είναι έτοιμος να μας κάνει να φωνάξουμε για ακόμη μια φορά δυνατά το όνομα του. Στο πλευρό του Σάκη Ρουβα θα απολαύσουμε τον αγαπημένο Στέλιο Ροκκο.

Στέλιος Ρόκκος Μπουζούκια
Ο αγαπημένος τραγουδιστής, στιχουργός και συνθέτης, Στέλιος Ρόκκος ξεκίνησε την καριέρα του το 1984. Έκτοτε έχει σημειώσει μια επιτυχημένη πορεία με σημαντικές συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες και με υπέροχα τραγούδια σε μπουζούκια και όχι μόνο. Κάποιες από τις πιο σημαντικές συνεργασίες του Στέλιου Ροκκου  είναι με τον Γιάννη Παριο, τον Βασίλη Καρρα, τον Γιώργο Μαργαρίτη, τον Νίκο Οικονομόπουλο, τον Γιώργο Μαζωνάκη, τη Δέσποινα Βανδή και την Πάολα.

Η υπέροχη αισθαντική φωνή του και τα όμορφα τραγούδια του έχουν κάνει τον Στέλιο Ροκκο πολύ αγαπητό στον κόσμο. Μερικά από τα τραγούδια του που ξεχώρισαν και γνώρισαν τεράστια επιτυχία είναι τα “ Έμεινα εδώ”, “ Έννοια μου “, “ Σμαράγδια και ρουμπίνια” και  “ Αχ και να’ ταν”. Οι εμφανίσεις του Στέλιου Ρόκκου στα μπουζούκια της Αθήνας αφήνουν πάντα το στίγμα τους. Φέτος, ο Στέλιος Ρόκκος εμφανίζεται στο πλευρό του Σάκη Ρουβά στο Estate Club Athens και υπόσχεται μαγικές νύχτες.

Σάκης Ρουβάς, Στέλιος Ρόκκος και Estate Athens club ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους και μας χαρίζουν εκρηκτικές νύχτες κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Έλενα Παπαρίζου Μπουζούκια
Μεγαλωμένη στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, η Έλενα Παπαρίζου έχει καταφέρει να αναγνωριστεί ως μια εκ των πιο επιφανέστερων και ταλαντούχων Ελληνίδων τραγουδιστριών, τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό. Ξεκινώντας ως lead singer στους Antique, η Έλενα γρήγορα έκανε σόλο καριέρα που χαρακτηρίστηκε με μεγάλη επιτυχία.

Μουσικά, η Έλενα Παπαρίζου δραστηριοποιείται κυρίως σε ποπ, χορευτικό και σύγχρονο λαϊκό στυλ μουσικής, ενώ πέρα από τον μεγάλο αριθμό βραβείων και τιμών που έχει αποσπάσει, διαθέτει και τη μοναδική αναγνώριση της Ελληνίδας που κέρδισε σε Eurovision (το 2005 με το τραγούδι “My Number One”).

Αναφορικά με το δισκογραφικό της έργο, αυτό αριθμεί περισσότερους από 45 δίσκους, όπως τα: Αναπάντητες Κλήσεις, Τρελή Καρδιά, Mambo!, Είσαι Η Φωνή, Αγκάλιασέ Με, και τα πολύ πρόσφατα: Άσκοπα Ξενύχτια και Καλοκαίρι και Πάθος.

Η Έλενα Παπαρίζου έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 15 μεγάλες περιοδείες, συνεργαζόμενη με ονόματα όπως οι Melisses, η Δέσποινα Βανδή, ο Αντώνης Ρέμος, ο Μύρωνας Στρατής και πολλά ακόμη.

Οι εμφανίσεις της στις πίστες των μπουζουκιών, clubs και λοιπών κέντρων νυχτερινής διασκέδασης ξεκινούν το 2004 και συνεχίζονται μέχρι και σήμερα, με κάθε εμφάνισή της να χαρακτηρίζεται από περίσσεια ενέργεια και χορευτική δύναμη.

Έχοντας μοιραστεί κοινή πίστα με την Μαρινέλλα, με τον Γιάννη Πάριο, με τον Κωστή Μαραβέγια, με τον Νίνο, με τους Stavento και μια ευρεία χορεία καλλιτεχνών, η Έλενα Παπαρίζου ετοιμάζεται να «φλογίσει» τη μουσική σκηνή του Estate Athens Club, στο πλευρό του Σάκη Ρουβά και του Στέλιου Ρόκκου.

210 70 05 147
Estate NightClub

Τιμές
Είσοδος με ποτό: 10€

Παρασκευή:
Κανονική τιμή φιάλης : 170€ έως και 4 άτομα
Τιμή special φιάλης: 200€ έως και 4 άτομα
Τιμή premium φιάλης: 250€ έως και 4 άτομα
Σάββατο:
Κανονική τιμή φιάλης : 170€ έως και 4 άτομα
Τιμή special φιάλης: 200€ έως και 4 άτομα
Τιμή premium φιάλης: 250€ έως και 4 άτομα