Breaking News

Βασίλης Καρράς


Ο Βασίλης Καρράς γεννήθηκε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας στις 12 Νοεμβρίου του 1953. Τα παιδικά του χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα, όμως η αγάπη της οικογένειάς του, τον βοηθά να ξεπεράσει κάθε αναποδιά και να προχωρήσει μπροστά. Σε ηλικία δέκα ετών μετακομίζει στη Θεσσαλονίκη με τους γονείς του και τα δύο του αδέρφια και αρχίζει να δείχνει την κλίση που είχε προς τη μουσική. Όποιος τον άκουγε να τραγουδά καταλάβαινε ότι επρόκειτο για μεγάλο ταλέντο. Το πραγματικό όνομα του Βασίλη Καρρά είναι Βασίλης Κεσογλίδης, όμως το άλλαξε όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι. Σε ηλικία 16 ετών τραγουδά για πρώτη φορά επαγγελματικά στο νυχτερινό κέντρο “Πρόσφυγας” στο Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Ο κόσμος τον αποθεώνει και μαγεύεται με την λαϊκή χροιά της φωνής του. Απο τότε μέχρι σήμερα έχει σταθερή πορεία και φυσικά έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα απο τον κόσμο. Όπως είπε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του σε εφημερίδα, δε νοιώθει να έχει γίνει ακόμα αληθινός καλλιτέχνης, δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν ξέρει πως είναι, όμως ψάχνει να το βρει, για να συμπληρώσει πως θα ήθελε πολύ να κάνει την καριέρα της Μαρινέλλας.
Ο Βασίλης Καρράς έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής, όπως ο Στράτος Διονυσίου, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Αντώνης Βαρδής, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Λευτέρης Πανταζής, η Πόλυ Πάνου, η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Πέγκυ Ζήνα, η Νατάσα Θεοδωρίδου κ.α. Tο 1996 είχε την τύχη να συνεργαστεί με τον επιτυχημένο στιχουργό Φοίβο, ο οποίος έχει γράψει φοβερές επιτυχίες σε πολλούς τραγουδιστές. Ετοιμάζουν μαζι τον δίσκο “Τηλεφώνησέ μου”, ο οποίος λατρεύτηκε απο το κοινό του και έγινε τέσσερις φορές πλατινένιος. Λίγα χρόνια αργότερα συνεργάζονται ξανά, κι έτσι το 1999 κυκλοφορούν το άλμπουμ “Επιστρέφω”, το οποίο για ακόμα μια φορά συζητιέται απ’ όλους. Τα ΜΜΕ ζητούν να τον φιλοξενήσουν σε εκπομπές και σε συνεντεύξεις στον Τύπο, ενώ ο αριθμός των θαυμαστών του ολοένα και μεγαλώνει.

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Βασίλης Καρράς κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι “Λύκαινα”, σε στίχους του Νίκου Γρίτση και μουσική του Γιώργου Σαμπάνη. Προκειται για ένα εξαιρετικό ζεϊμπέκικο, το οποίο έχει κάνει μεγάλη επιτυχία. Είχαν προηγηθεί τα κομμάτια “Για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε”, “Αγαπώ τα λάθος άτομα”, “Τι να μας πεις” και το ντουέτο του με την Ελένη Φουρέϊρα “Πες το καθαρά”, τα οποία αγαπήθηκαν ιδιαίτερα. Το κοινό του δείχνει να αγαπά και να αγκαλιάζει οτιδήποτε κι αν κάνει ο δημοφιλής τραγουδιστής. Πέρισυ το χειμώνα Βασίλης Καρράς ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό μαγαζί “Fever” μαζί με τον ταλαντούχο Νίκο Οικονομόπουλο και την υπέροχη Ελένη Φουρέϊρα. Το σχήμα σημειωσε πολύ μεγάλη επιτυχία κατά τη διάρκεια της χειμερινής σεζον και έφερε τα πάνω κάτω στη νυχτερινή διασκέδαση στην Αθήνα.Για φέτος ο Βασίλης Καρράς , μετα τις εντυπωσιακές συναυλίες του σε πολλά μέρη της Ελλάδας ετοιμάζει μια συνεργασία διαφορετική με την συνύπαρξη πάνω στην σκηνή με τον Στέλιο Ρόκκο και την Αμαρυλλίς σε ένα σχήμα που αναμενεται να ξεκινήσει απο τα τέλη Νοεμβρίου στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον , ένα απο τα πιο σημαντικά μπουζούκια της Αθήνας και μια πίστα που έχουν τραγουδήσει πολλοί μεγάλοι έλληνες Καλλιτέχνες.