Breaking News

Βασίλης Καρράς και Γιάννης Πλούταρχος μας υποδέχονται στην Ιερά Οδό 18-20 για την σεζόν 2019

Καρράς - Πλούταρχος 
Πρεμιέρα 8/11

Βασίλης Καρράς – Γιάννης Πλούταρχος
Φέτος το χειμώνα στο χώρο συνεχίζει να εμφανίζεται ο Βασίλης Καρράς ενώ κοντά του θα βρίσκεται ο σπουδαίος Γιάννης Πλούταρχος. Το ανατρεπτικό σχήμα έρχεται να ταράξει τα νερά στη νυχτερινή διασκέδαση της πρωτεύουσας σε μια συνάντηση που θα συζητηθεί.

Βασίλης Καρράς Μπουζούκια
Ο Βασίλης Καρράς όντας ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες της γενιάς του έχει συνδέσει το όνομά του με τεράστιες επιτυχίες όπως ‘’ Το νύχτα ξελογιάστρα’’, ‘’Θα μου κλείσεις το σπίτι’’, ’’Έχω ανάγκη να βγώ’’ κι ‘’Αγάπα με’’. Έχει το δικό του φανατικό κοινό που ακολουθεί Βασίλη Καρρά στις εμφανίσεις του στα μπουζούκια εδώ και τέσσερις δεκαετίες πιστά και αναγνωρίζει στον σπουδαίο καλλιτέχνη την αυθεντικότητα, την καθαρά λαϊκή του φωνή και την ποιότητα που συνοδεύει την κάθε του εμφάνιση.

Κι αυτή τη χρονιά ο ‘Άρχοντας της νύχτας’ θα μας ξεσηκώσει με τις επιτυχίες του και θα ανεβάσει το θερμόμετρο της διασκέδασης στα μπουζούκια στα ύψη. Που αλλού? Στο μουσικό του σπίτι, στην Ιερά Οδό 18-20 στο Γκάζι.

Γιάννης Πλούταρχος Μπουζούκια
Ο Γιάννης Πλούταρχος με την αισθαντική του φωνή δικαίως χαρακτηρίζεται ένας από τους πιο ερωτικούς τραγουδιστές που εμφανίζονται στα μπουζούκια της Αθήνας. Έχοντας διανύσει χιλιόμετρα στο μουσικό πεντάγραμμο έρχεται για να μας ταξιδέψει με την αισθαντική φωνή και τις ρομαντικές του μπαλάντες.

’Το καλύτερο παιδί’’ της ελληνικής δισκογραφίας που ξεχωρίζει για το ταλέντο του, ο Γιάννης Πλούταρχος γνωρίζει καλά πώς να ξεσηκώνει τους θαμώνες των μπουζουκιών στα οποία εμφανίζεται με τις διαχρονικές του επιτυχίες. Το ίδιο υπόσχεται να κάνει και τον φετινό χειμώνα από την σκηνή της Ιερά Οδού.

Βασίλης Καρράς και Γιάννης Πλούταρχος έρχονται να ταράξουν τα νερά της νυχτερινής διασκέδασης της Αθήνας στο Ιερά Οδός κάθε Παρασκευή και Σάββατο
Μαζί τους η Έλλη Κοκκίνου!
Συμμετέχει και η Κατερίνα Στικούδη!

.Τιμές
Παρασκευή:
Τιμή απλής φιάλης: 160€ έως και 4 άτομα
Τιμή φοιτητικής κράτησης: 140€ έως και 6 άτομα
Σάββατο:
Τιμή απλής φιάλης: 160€ έως και 4 άτομα
Τιμή φοιτητικής κράτησης: 150€ έως και 6 άτομα