Breaking News

Νίκος Μακρόπουλος και Χρήστος Μενιδιάτης στο «STAGE by FRANGELICO» από 2/11


Νίκος Μακρόπουλος – Χρήστος Μενιδιάτης
Φέτος για τη σεζόν 2019 έως 2020 το Frangelico φιλοξενεί στη μουσική σκηνή του τον καταξιωμένο λαϊκό τραγουδιστή Νίκο Μακρόπουλο και τον εξίσου πετυχημένο καλλιτέχνη Χρήστο Μενιδιάτη. Το εν λόγω μουσικό σχήμα συνδυάζει δυο λαϊκές φωνές που συγχρόνως μπορούν να ανταποκριθούν σε έντεχνα και ποπ τραγούδια.

Οι δυο αυτοί καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου κάνουν στάση στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής πολλά υποσχόμενοι και άκρως προετοιμασμένοι για έναν ατέλειωτο χειμώνα με αμέτρητες επιτυχίες.

Νίκος Μακρόπουλος Μπουζούκια
Ο Νίκος Μακρόπουλος θα εμφανιστεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη μουσική σκηνή του Frangelico έχοντας άψογη συνεργασία. Ο ίδιος μετράει πολλά χρόνια δισκογραφικής επιτυχίας καθώς έχει διαγράψει μια μεγάλη πορεία τόσο δισκογραφικά όσο και με ζωντανές εμφανίσεις σε μπουζούκια αλλά και κέντρα νυχτερινής διασκέδασης.

Ο Νίκος Μακρόπουλος έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου και όλοι λατρεύουν τη φωνή του και τις ερμηνείες του. ‘που είσαι’, ‘παράδεισε μου’, ‘η πιο όμορφη μέρα’, ‘θα περνάω καλά’ και ‘που και που’ αποτελούν κάποια από τα τραγούδια που ο Νίκος Μακρόπουλος υπογραφεί με τη φωνή του.

Γιώργος Γιαννιάς Μπουζούκια
Ο Χρήστος Μενιδιάτης, γιος του Μιχάλη Μενιδιάτη έχει στο αίμα του το μικρόβιο της μουσικής. Από πολύ νωρίς συνεργάστηκε με σημαντικά ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας και εμφανίστηκε σε κέντρα νυχτερινής διασκέδασης σε Αθηνά και Θεσσαλονίκη.

Φέτος ο Χρήστος Μενιδιάτης υπόσχεται να δώσει τον καλύτερο του εαυτό ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες από τη μουσική σκηνή του Frangelico επιτυγχάνοντας το απολυτό κέφι με αξέχαστες μουσικές βραδιές.

Ημέρες λειτουργίας και Ώρα Έναρξης
Το Frangelico θα συντροφεύει τους θαμώνες του κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. Το τριήμερο αυτό αναμένεται να ξεκινά και να τελειώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς τόσο ο Νίκος Μακρόπουλος όσο και ο Χρήστος Μενιδιάτης θα φροντίσουν να μας ταξιδέψουν στα μονοπάτια του λαϊκού αλλά και εντέχνου μουσικού ρεπερτορίου.

Ώρα προσέλευσης: 23:00 έως 23:30

Διεύθυνση
Το Frangelico βρίσκεται στην Παραλιακή Οδό στη διεύθυνση Λεωφόρο Ποσειδώνος 35 στο Καλαμάκι.

Τιμές
Είσοδος με ποτό στο μπαρ: 10€
Πέμπτη:
Τιμή απλής φιάλης: 150€ έως 4 άτομα
Τιμή φοιτητικής κράτησης: 100€ έως 6 άτομα
Παρασκευή:
Τιμή απλής φιάλης: 160€ έως 4 άτομα
Τιμή φοιτητικής κράτησης: 120€ έως 6 άτομα
Σάββατο:
Τιμή απλής φιάλης: 160€ έως 4 άτομα
Τιμή φοιτητικής κράτησης: Μη διαθέσιμο