Breaking News

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα κοντά στο ΜΑΝΑ – Πλήθος κόσμου στη φιλανθρωπική συναυλία στο «Παλλάς»

Ένα μουσικό ταξίδι σε σημαντικούς σταθμούς από τη μακρόχρονη πορεία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα.

Σε μια μεγαλειώδη και συνάμα συγκινητική βραδιά την Τρίτη 29 Οκτωβρίου στο κατάμεστο θέατρο «Παλλάς», οι φίλοι του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού ΜΑΝΑ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την Ευανθία Ρεμπούτσικα.

Η καταξιωμένη συνθέτης – μουσικός έκανε ένα μουσικό ταξίδι που περιελάμβανε σημαντικούς σταθμούς από τη μακρόχρονη πορεία της στο ελληνικό πεντάγραμμο σε μια φιλανθρωπική συναυλία τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν εξ ολοκλήρου για τους σκοπούς του οργανισμού.
Δίπλα της στη σκηνή οι σπουδαίοι καλλιτέχνες Νατάσα Θεοδωρίδου, Έλλη Πασπαλά και Γιώργος Περρής μάγεψαν τους θεατές με τις μοναδικές και αισθαντικές φωνές τους, ταξιδεύοντας όλους σε ένα ονειρικό ταξίδι από αγαπημένες μελωδίες που ξυπνούν ήχους από την Ανατολή.

Αποκορύφωμα της βραδιάς, η πρώτη παρουσίαση του τραγουδιού του ΜΑΝΑ με τίτλο «Για Τ’ Όνειρο Ξανά, σε μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και στίχους της ταλαντούχας στιχουργού Λίνας Νικολακοπούλου, που ερμηνεύτηκε επί σκηνής με τη βοήθεια της χορωδίας του ΜΑΝΑ, που απαρτιζόταν από γυναίκες που επισκέπτονται το Σπίτι του ΜΑΝΑ και λαμβάνουν δωρεάν υπηρεσίες καθώς και εθελόντριες.
Ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως Μήνας Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού και σε αυτό το πλαίσιο ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός ΜΑΝΑ, ο οποίος προσφέρει πλήθος δωρεάν υπηρεσιών σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού και κάθε μορφής γυναικολογικό καρκίνο, διοργάνωσε αυτή την ξεχωριστή μουσική παράσταση, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για την ασθένεια αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισης της.

O οργανισμός ΜΑΝΑ είναι μία μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία που έχει ως στόχο τη φροντίδα και υποστήριξη γυναικών με καρκίνο του μαστού και κάθε μορφής γυναικολογικό καρκίνο.


Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο, φιλόξενο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, το Σπίτι του ΜΑΝΑ, προσφέρονται πλήθος δωρεάν υπηρεσιών από εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας, με σκοπό την επαναφορά τους σε ένα φυσιολογικό τρόπο ζωής, όπως πριν την εμφάνιση της νόσου, βελτιώνοντας την ποιότητας ζωής τους.
Με Το Σπίτι του ΜΑΝΑ μπορείτε να επικοινωνήσετε για περισσότερες πληροφορίες με τους ακόλουθους τρόπους:

• Tηλεφωνικά, στο 210-7295 546 κατά τις ώρες 10:00-17:00, Δευτέρα έως και Παρασκευή. (Ρηγίλλης 10, ΤΚ 10674, Αθήνα)
• Ηλεκτρονικά, είτε με email info@manaorg.org είτε συμπληρώνοντας την ειδικά διαμορφωμένη φόρμα επικοινωνίας (www.manaorg.com)
• Στη σελίδα στο Facebook: https://www.facebook.com/manamazigiatizoi/ και στο Instagram account: @manaorg