Breaking News

«Χαρτοπόλεμος»: Το νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου κυκλοφορεί

Από την πρώτη νότα καθηλώνει με την αψεγάδιαστη ερμηνεία της η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου αποκαλύπτει το πολυαναμενόμενο τραγούδι της «Χαρτοπόλεμος», το οποίο έχει αγαπηθεί θερμά από το κοινό πριν ακόμα κυκλοφορήσει.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια επιστρέφει δισκογραφικά τη στιγμή που συνεχίζεται στα ραδιόφωνα όλη της χώρας η επιτυχία του single «Μη Μου Πεις Για Πάντα», το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές Ιουνίου και έχει συμπληρώσει 17 συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

Τη σκυτάλη παίρνει ο «Χαρτοπόλεμος», μία συνταρακτική και αψεγάδιαστη ερμηνεία αντάξια μίας κορυφαίας ερμηνεύτριας όπως η Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Όλα στον αέρα, χαρτοπόλεμος, έμοιαζες μ’ αγάπη κι ήσουν πόλεμος, τέλος με το λίγο, βιαστικά την πόρτα ανοίγω και φέρτε μου μια θάλασσα να φύγω…», τραγουδά η Νατάσα Θεοδωρίδου σε ένα μοναδικό ζεϊμπέκικο, καθηλώνοντας από την πρώτη νότα.

Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο εκπληκτικός Γιώργος Σαμπάνης και οι στίχοι ανήκουν στην εξαιρετική Ελένη Γιανατσούλια, οι οποίοι συνεχίζουν την αποδοτική συνεργασία τους με τη Νατάσα Θεοδωρίδου μετά από επιτυχίες όπως τα «Ασ’ Τα Όλα Κι Έλα» και «Ανήσυχος Καιρός».

Το άψογο αποτέλεσμα ολοκληρώνει με την αρτιότητά του το video clip του «Χαρτοπόλεμος», το οποίο γυρίστηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του έμπειρου Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.                    Το νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου με τίτλο «Χαρτοπόλεμος» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τη Heaven Music.