Breaking News

Γιώργος Παπαδόπουλος: Το νέο τραγούδι του κυκλοφορεί και κάνει… «Θαύματα»

Είστε έτοιμοι για «Θαύματα»;

Με το νέο hit single του Γιώργου Παπαδόπουλου θα πιστέψετε σίγουρα στα… «Θαύματα».

Ο επιτυχημένος ερμηνευτής και δημιουργός, συνεχίζοντας το προσωπικό του σερί των επιτυχιών, μας παρασύρει με ένα ρυθμικό τραγούδι, τη μουσική του οποίου υπογράφει ο ίδιος και τους στίχους ο Σταμάτης Γονίδης.

Τα «Θαύματα» συνοδεύονται από ένα urban αισθητικής video clip, γεμάτο feel-good διάθεση, που γυρίστηκε σε διάφορες περιοχές της Αθήνας με τη σκηνοθεσία του Γιώργου Μπενιουδάκη.

«Έχω πάψει να πιστεύω σε θαύματα, της αγάπης σου δεν κλείνουν τα τραύματα… Έχω πάψει να ελπίζω πως θα ‘ρθεις, να αγαπήσεις ποτέ δεν θα μάθεις…», τραγουδά ο Γιώργος Παπαδόπουλος δίνοντας το ρυθμό.

Αυτή την περίοδο ο τραγουδιστής ολοκληρώνει τη φετινή sold out περιοδεία του, που ξεκίνησε τον Ιούνιο και περιείχε σταθμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό. Παράλληλα προετοιμάζει τις νέες του live μουσικές εκπλήξεις. Η πρώτη από αυτές είναι οι εμφανίσεις του στο «Lavalbone» της Θεσσαλονίκης, κάθε Κυριακή.

Ρυθμικά και αισιόδοξα, με τη μοναδική ερμηνεία του Γιώργου Παπαδόπουλου, αυτά είναι τα «Θαύματα» στα οποία θα πιστέψουμε όλοι.

Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Records και την Criminal Music.